HISTÒRIA

Fundació
 

El reconegut agent de publicitat Rafael Roldós Viñolas, funda el centre d'anuncis Roldós y Compañía l'any 1872. Ubicat al carrer Escudellers de Barcelona, aviat es converteix en una de les agències més importants del país.

Las Noticias
 

Al 1896, amb la idea d'ajudar a la creixent demanda publicitària, el pioner Roldós funda Las Noticias, un important diari que es publica fins el final de la Guerra Civil espanyola.

Empresa Roldós Tiroleses

El 1929 l'agència Roldós protagonitza junt amb Los Tiroleses S. L., Helios, Prado Tello, Agencia Reyes i la Sociedad General de Anuncios de España la primera fusió d'agències publicitàries produïda a Espanya. D'aquesta unió neix Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad.

Fundació Roldós Gispert
 

Després de la dissolució de Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad es crea, el 1933, l'aliança Roldós-Gispert, S.A., que es manté fins 1939. Els grans èxits assolits avalen la seva trajectòria fins convertir-se en una de las agències més afamades de la publicitat de l'estat.

Planificació de mitjans
 

A partir dels anys 90, l'agència s'especialitza en la planificació de mitjans, donant cobertura a tot el territori nacional. Així mateix, per correspondre a la fidelitat i les necessitats dels clients, segueix amb la tramitació d'anuncis.

Màrqueting Online
 
 

Al segle XXI es fa indispensable adaptar els serveis de l'agència als canvis propis de l'entorn. L'experiència i professionalitat de l'equip i la confiança dels clients converteixen a Roldós en l'agència més antiga del món, en actiu.

AL BLOG

Adaptarse al cambio antes de ser cambiado

Cambios, cambios y más cambios y, con ello, adaptaciones. Así es la realidad de hoy y será la realidad...

Datos radio segunda oleada EGM

Como sabemos, hacer campaña publicitaria en radio nos permite una sencilla segmentación, rápida cobertura...

La publicidad en los años setenta

El post de esta semana nos remite a un texto publicado en La Vanguardia en la década de los...

twitter ÚLTIMS TWEETS

 
@agenciaroldos La empresa, más polifacética. El público, más exigente. ¿Cuáles son los cambios en la comunicación empresarial?… t.co/OC7tgDhYx0

20/09/2017
@agenciaroldos Analizamos los datos radio de la 2a oleada EGM. ¿Qué emisoras y programas son los más escuchados? En nuestro blog:… t.co/lXrWXZdhVu

14/09/2017
@agenciaroldos Publicidad en los años 70, ¿Qué licencias publicitarias mantenemos en la Publicidad 2017? Lo analizamos en el blog:… t.co/01QcKMyhBI

06/09/2017