HISTÒRIA

Fundació
 

El reconegut agent de publicitat Rafael Roldós Viñolas, funda el centre d'anuncis Roldós y Compañía l'any 1872. Ubicat al carrer Escudellers de Barcelona, aviat es converteix en una de les agències més importants del país.

Las Noticias
 

Al 1896, amb la idea d'ajudar a la creixent demanda publicitària, el pioner Roldós funda Las Noticias, un important diari que es publica fins el final de la Guerra Civil espanyola.

Empresa Roldós Tiroleses

El 1929 l'agència Roldós protagonitza junt amb Los Tiroleses S. L., Helios, Prado Tello, Agencia Reyes i la Sociedad General de Anuncios de España la primera fusió d'agències publicitàries produïda a Espanya. D'aquesta unió neix Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad.

Fundació Roldós Gispert
 

Després de la dissolució de Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad es crea, el 1933, l'aliança Roldós-Gispert, S.A., que es manté fins 1939. Els grans èxits assolits avalen la seva trajectòria fins convertir-se en una de las agències més afamades de la publicitat de l'estat.

Planificació de mitjans
 

A partir dels anys 90, l'agència s'especialitza en la planificació de mitjans, donant cobertura a tot el territori nacional. Així mateix, per correspondre a la fidelitat i les necessitats dels clients, segueix amb la tramitació d'anuncis.

Màrqueting Online
 
 

Al segle XXI es fa indispensable adaptar els serveis de l'agència als canvis propis de l'entorn. L'experiència i professionalitat de l'equip i la confiança dels clients converteixen a Roldós en l'agència més antiga del món, en actiu.

AL BLOG

4ª Edición de Roldós & Friends

El pasado 3 de noviembre celebramos la 4ª edición del Roldós & Friends, esa reunión...

99 años sin Rafael Roldós Viñolas

De este tema sabemos que hemos hablado en alguna que otra ocasión, pero no nos cansamos de detener nuestros...

¿Funciona la publicidad online?

Ya no es inusual que empresas y marcas destinen parte de sus inversiones en publicidad online. Aparece...

twitter ÚLTIMS TWEETS

 
@agenciaroldos Risas, bailes, cantos y momentos inolvidables en la 4º Edición de 'Roldós & Friends' donde, un año más, agradecemos… t.co/B8AfFARWvn

16/11/2017
@agenciaroldos Hoy, 99 años después, recordamos a Rafael Roldós, fundador de la Agencia y creador de las bases de la Publicidad:… t.co/a1C5lN8Kjs

07/11/2017
@agenciaroldos ¿Funciona la publicidad online? En nuestro último post te contamos sus ventajas competitivas:… t.co/1xmCtf7wIJ

31/10/2017