HISTÒRIA

Fundació
 

El reconegut agent de publicitat Rafael Roldós Viñolas, funda el centre d'anuncis Roldós y Compañía l'any 1872. Ubicat al carrer Escudellers de Barcelona, aviat es converteix en una de les agències més importants del país.

Las Noticias
 

Al 1896, amb la idea d'ajudar a la creixent demanda publicitària, el pioner Roldós funda Las Noticias, un important diari que es publica fins el final de la Guerra Civil espanyola.

Empresa Roldós Tiroleses

El 1929 l'agència Roldós protagonitza junt amb Los Tiroleses S. L., Helios, Prado Tello, Agencia Reyes i la Sociedad General de Anuncios de España la primera fusió d'agències publicitàries produïda a Espanya. D'aquesta unió neix Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad.

Fundació Roldós Gispert
 

Després de la dissolució de Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad es crea, el 1933, l'aliança Roldós-Gispert, S.A., que es manté fins 1939. Els grans èxits assolits avalen la seva trajectòria fins convertir-se en una de las agències més afamades de la publicitat de l'estat.

Planificació de mitjans
 

A partir dels anys 90, l'agència s'especialitza en la planificació de mitjans, donant cobertura a tot el territori nacional. Així mateix, per correspondre a la fidelitat i les necessitats dels clients, segueix amb la tramitació d'anuncis.

Màrqueting Online
 
 

Al segle XXI es fa indispensable adaptar els serveis de l'agència als canvis propis de l'entorn. L'experiència i professionalitat de l'equip i la confiança dels clients converteixen a Roldós en l'agència més antiga del món, en actiu.

AL BLOG

Datos de inversión publicitaria en España 2017

Como cada año por estas fechas, Infoadex hace público los datos de la inversión...

La era de lo efímero

En los tiempos que corren, lo que hoy es válido mañana no lo es, así de real y así de crudo. El...

¿A quién debo dirigir mi comunicación el día del padre?

Leerle un cuento en la cama, practicar su deporte favorito aun cuando estás muy cansado de un duro día...

twitter ÚLTIMS TWEETS

 
@agenciaroldos Analizamos los datos de la Inversión #Publicitaria en España 2017. La #televisión continúa siendo el primer medio p… t.co/Me2o0xmuN0

22/03/2018
@agenciaroldos Con la democratización de internet ha sido posible una cuota de inmediatez y de cobertura nunca vista hasta el mome… t.co/y8tT2Dssat

15/03/2018
@agenciaroldos ¿Sabes a quién debes dirigir tu comunicación el #diadelpadre? Te lo contamos en el nuevo post y te recomendamos los… t.co/XBlQgxO5T6

07/03/2018