HISTÒRIA

Fundació
 

El reconegut agent de publicitat Rafael Roldós Viñolas, funda el centre d'anuncis Roldós y Compañía l'any 1872. Ubicat al carrer Escudellers de Barcelona, aviat es converteix en una de les agències més importants del país.

Las Noticias
 

Al 1896, amb la idea d'ajudar a la creixent demanda publicitària, el pioner Roldós funda Las Noticias, un important diari que es publica fins el final de la Guerra Civil espanyola.

Empresa Roldós Tiroleses

El 1929 l'agència Roldós protagonitza junt amb Los Tiroleses S. L., Helios, Prado Tello, Agencia Reyes i la Sociedad General de Anuncios de España la primera fusió d'agències publicitàries produïda a Espanya. D'aquesta unió neix Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad.

Fundació Roldós Gispert
 

Després de la dissolució de Roldós-Tiroleses, S.A. de Publicidad es crea, el 1933, l'aliança Roldós-Gispert, S.A., que es manté fins 1939. Els grans èxits assolits avalen la seva trajectòria fins convertir-se en una de las agències més afamades de la publicitat de l'estat.

Planificació de mitjans
 

A partir dels anys 90, l'agència s'especialitza en la planificació de mitjans, donant cobertura a tot el territori nacional. Així mateix, per correspondre a la fidelitat i les necessitats dels clients, segueix amb la tramitació d'anuncis.

Màrqueting Online
 
 

Al segle XXI es fa indispensable adaptar els serveis de l'agència als canvis propis de l'entorn. L'experiència i professionalitat de l'equip i la confiança dels clients converteixen a Roldós en l'agència més antiga del món, en actiu.

AL BLOG

La publicidad tradicional sigue impactando

En anteriores posts hablábamos de las campañas publicitarias en momentos concretos como la ...

Rebajas… ¿a cualquier precio?

Una vez pasados los excesos propios de estas fiestas, y en plena vorágine de nuevos propósitos que...

Bienvenidos al Año Rafael Roldós

En Roldós comenzamos este 2018 con gran confianza...

twitter ÚLTIMS TWEETS

 
@agenciaroldos Llevamos muchos años adaptándanos a cada época, pero seguimos siendo unos románticos de la #publicidad tradicional,… t.co/ZU8sZVF9Sx

17/01/2018
@agenciaroldos #Publicidad en las #rebajas ¿sabemos aprovecharlo? En el nuevo post hablamos de cómo se anunciaban estos… t.co/6CXR9jdmwk

10/01/2018
@agenciaroldos Damos la Bienvenida al Año Rafael Roldós, 100 años de su fallecimiento, y empezamos el #2018 con gran confianza y o… t.co/iuKjHVk1aZ

03/01/2018